woensdag 28 september 2011

initiatief uit Amerika

Ome Laurene,

Proficiat met de behaalde resultaten!
WOW het is nog geen Oktober en daar zijn de eerste 2000 kilometers al...
Dus dachten Jana en ik, hier in het zachte, warme Florida... dat het leuk zou zijn om de uitdaging voor de komende maanden voor iedereen een beetje uitdagender te maken...
Dus ook voor de luie thuis blijvers, die in de gemakkelijke stoel voor de computer monitor allen hun vinger bewegen on alle activiteiten te kunnen volgen...
Daar hadden wij dan het volgende op gevonden... Wij, hier vanuit "Verwegistan", willen graag een voorbeeld stellen door iedereen uit te dagen on hun gesponsorde bedrag met 50%/km te verhogen bij het behalen van de millepaal van 2750 kilometer voor het einde van dit wandel jaar...  maar om het ook voor de wandelaar weer een beetje interessanter te maken, stellen wij voor dat wij ons huidige sponsor bedrag per kilometer zullen verdubbelen als voor het einde van het wandeljaar de 3500 km wordt doorbroken.

Dus hier is onze concrete uitdaging wij stellen voor dat alle sponsors onze uitdaging volgen en hun sponsor bedrag bijstellen:
Wij weten dat het de komende maanden niet makkelijker zal worden om kilometers op de teller bij te schrijven, maar wij dagen iedereen uit on het bedrag per gesponsord bedrag (per kilometer/of eenmalig sponsor bedrag) met 50% te verhogen bij het overschrijden van de grens van 2750 kilometer en dan roepen wij iedereen op om hun huidige sponsor bedrag te verdubbelen bij het behalen van de atletische en toch wel magische grens van 3500 kilometers voor het einde van dit wandel jaar.

Ome Laurene, we zullen de komende week ons eerste bedrag voor het behalen van deze eerste millepaal overmaken op de bank rekening en we hopen dat deze sponsor-uitdaging nog meer geld in het laatje zal brengen voor dit mooie goede doel.

Wij hebben heel veel bewondering voor deze atletische prestatie die U hier in de boeken zet.
Proficiat met de prestaties tot op dit moment en succes met de komende kilometers!
(Btw er zijn hier in de winter ook hele mooie wandelingen te maken in Florida...)

Heel veel succes met de rest van dit fantastische avontuur en...
Groetjes van Frans & Jana vanuit Florida :-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten