donderdag 13 oktober 2011

Belgische oorkonde ontvangen

07-10-2010
Ja mensen ook een Hollander wordt in België gewaardeerd als hij tenminste iets presteert al is het maar een herdenkingsmars van 32 km lopen van Diest naar Leopoldsburg.
In de morgen om 06.00 uur vertrokken naar Leopoldsburg waar de militaire bussen al stonden te wachten om ons naar Diest te vervoeren, het was een gezellige drukte in de bus, toen we uitstapte werd het ietsje minder daar het toen regende maar daar smelt je niet van, vol goede moed vertrokken want het zal dadelijk wel ophouden met regenen, (niet dus) Toch maar de cape aangetrokken want ik werd toch nog aardig nat, na 4 uur regen werd het warempel toch nog droog van boven maar toen bereikte we de bossen en het militairoefenterrein waar het behoorlijk sappig was. Normaal zwemmen de eendjes in het water, vandaag mijn teentjes en toch heb ik volop genoten van deze tocht welke mij ook nog en nieuwe sponsor opleverde.
08/09-10-2010 Wandel weekend van de Grenslopers uit Luyksgestel in Luxenburg.
Zaterdag om 07.00 uur vertrokken vanuit Luyksgestel naar Echternach, bij aankomst een kopje koffie gedronken en daarna begonnen aan de wandeling, eerst met een grotere groep maar uiteindelijk met John samen de geplande route van 12 km gelopen plus nog een paar extra kilometers omdat het zo mooi was. Dit was volop genieten van de beklimmingen, afdalingen, het valse plat en de rotsspleten waar je maar net doorheen kon, elke extra uitdaging naar een top met uitzicht hebben we beklommen. Na terugkomst hadden we nog tijd over en zijn lopend op zoek gegaan naar ons hotel wat buiten Echternach aan meer moest liggen, we waren nog te vroeg bij het hotel en zijn om het meer heen gewandeld en terug naar Echternach waar we andere wandelaars van de club ontmoeten.
Na aankomst in het hotel eerst wat drinken en ons verfrissen en daarna gezamenlijk aan de spaghetti en een ijsje na, aangezien we nog niet genoeg hadden van het wandelen samen met de buren nog een rondje om het meer gemakt (50 min.) en daarna vroeg gaan slapen.
Zondagmorgen al vroeg wakker maar aangezien we met vier man op een kamer sliepen maar blijven liggen tot de rest rond 07.00 uur ook wakker werd, wassen, inpakken en daarna ontbijten en lunchpakket klaar maken. Eerst een half uurtje rijden met de bus waarna weer aan een wandeling van 12 km begonnen welke de tocht van zaterdag nog overtrof wat natuur en uitzichten betrof. Prachtige uitzichten en kloven waar niet iedereen doorheen kon, ik heb twee dagen genoten van de natuur, de rust en de inspanning die je moest leveren om boven te komen en bovendien toch nog sponsorkilometers kunnen lopen, zo snijd het mes van twee kanten.
Na nog wat gedronken te hebben bij een Belg zijn we voldaan huiswaarts gekeerd waar we het weekend met een etentje afgesloten hebben.
Totaal zijn er in drie dagen toch nog 56 km op de teller gezet. Op 09-10-2010 staat het sponsorbedrag van de Wandelaar op € 1242,68 bij 2101 km.


25-9-2011
Grenslopers
Borkel en Schaft
Nederland
41
                2002   
2-10-2011
WSV Club 76  Merksem
Westmalle
België
43
2045
7-10-2011
Leopold stappers
Diest - Leopoldsburg
België
32
2077
8-10-2011
Grenslopers
Echternach
Luxenburg
12
2089
9-10-2011
Grenslopers
Echternach
Luxenburg
12
2101








U doneert voor het goede doel, dus ik wandel zoveel mogelijk kilometers.
Tot volgende week

Geen opmerkingen:

Een reactie posten