woensdag 4 april 2012

THE END: Langzaam verdwijnt de wandelaar

Totaal 3346 goedgekeurde kilometers afgelegd binnen het jubileumjaar.

Totaal ingeschreven sponsorbijdrage van de Wandelaar is € 2597,87

Reeds ontvangen sponsorbijdragen contant en op rekening € 2275,57

Aangezien het Jubileumjaar en dus de Kika wandelingen afgelopen zijn wil ik mijn sponsoren bedanken, de sponsoren welke hun sponsorbijdrage nog niet voldaan hebben wil ik vragen om dit z.s.m. over te maken op de rekening “Hoppe voor Kika” zodat het bedrag overgemaakt kan worden naar Kika.

Indien er mensen zijn die vragen hebben over de sponsorbijdrage hoor ik het graag.

Voor mijn buitenlandse sponsoren hierbij het IBAN nummer en BIC code om overmaken naar Nederland mogelijk te maken:
IBAN nummer           :   NL65INGB0650020197
Swift / BIC code        :   INGBNL2A

Na het Paasweekend zal ik U nog laten weten wat mijn sponsorwandeling precies opgebracht heeft.

Uw sponsorbedrag kan overgemaakt worden op rekening: 65.00.20.197

                                                                                                          T.a.v. Hoppe voor Kika
Onder vermelding:                                                                        Sponsor De Wandelaar


Last but not least, is er nog een artikeltje verschenen in De Uitstraling van week 12/2012 - bij deze voor diegenen die dit streekblad niet ontvangen:

KIKA-jaar van Lau loopt ten einde.

Een tijd geleden zaten we aan tafel met de Reuselse Laurene Gevers. Laurene, of beter bekend als Lau, werkt bij het bedrijf Hoppe. Hoppe heeft een jubileumjaar achter de rug waarin er speciale aandacht was voor KIKA (kinderkankervrij). In dat jaar hebben de medewerkers van Hoppe een aantal acties gehouden om geld in te zamelen voor KIKA. Ze noemde dit jaar hun KIKAjaar. Lau is een echte wandelaar en wilde een extra steentje bijdragen. Hij ging een uitdaging aan om voor KIKA in een jaar tijd 2000 kilometer te gaan wandelen in georganiseerde tochten. Elke cent die hij hiermee verdiende ging naar KIKA. De eerste kilometers liep hij op 26 maart 2011 en zijn laatste gaat hij lopen op 25 maart 2012. Echter in de editie van week 38 in 2011 vertelde Lau ons dat hij op 25-09-2011 al over de 2000 kilometer heen ging. Maar Lau ging door dus daarom dat wij wel heel nieuwsgierig waren hoe ver Lau is gekomen! 
Lau: “Het was een bewogen jaar, ik ben een uitdaging aangegaan die veel tijd en energie kost, maar een die ook heel veel voldoening geeft! De laatste maand ik heb elke week meer dan 100 kilometer gewandeld. Ik wil zoveel mogelijk geld ophalen want het is echt de moeite waard!” Lau heeft een doel en hij gaat er voor de volle 100% voor. Zijn vrouw Jet steunt hem daarin volledig, want ook zij heeft haar man dit jaar veel moeten missen. Maar het is ook zeker niet voor niets geweest. Lau komt dit weekend uit op 3340 kilometer!! De sponsoren kwamen uit alle hoeken, met  grote en kleine bedragen, of per kilometer. Lau en Jet waardeerde ze allemaal even veel. In totaal hebben de wandeltochten van Lau meer dan € 2500 opgeleverd, een bedrag waar hij trots op mag zijn. 

Via de website van KIKA kwam Lau uit op een blog van een vader die schreef over zijn dochter Guusje met kanker.. Guusje kreeg het slechte nieuws te horen in ongeveer dezelfde tijd dat Lau is gaan wandelen voor kinderen zoals Guusje. Lau las wekelijks de blog en het raakte hem diep toen hij las dat Guusje overleden was aan deze vreselijke ziekte. Het boek ‘’Kanjer Guusje’’ is onlangs uitgekomen en Lau en Jet hebben het met tranen in hun ogen gelezen. Lau hoopt dat ook andere mensen geïnspireerd geraakt zijn om mee te vechten tegen kanker.
                                                                                          //////////////////////////////                                        

Geen opmerkingen:

Een reactie posten